Poeticile la EDITIA 100 in Club A, joi 7 mai de la ora 18.00

de la ora 18.00, joi, pe 7 mai
in CLUB A
(str blănari nr 14)
poeticile cotidianului
va invita la
EDITIA 100
Performance, lectura de poezie si muzici
cu
Andreas Aron (contrabas), Irina Creanga (voce) si Razvan Tupa
Am schimbat formate, am schimbat formule de prezentare: nu s-a schimbat nici un moment interesul nostru pentru ceea ce este fierbinte in literatura contemporana. Joi, 7 mai, de la ora 18.00, razvan tupa (lectura), andreas aron (contrabas) si irina creanga (voce) va invita la spectacolul acestor 4 ani de poetici. Daca v-ati intrebat cine a luat cele mai reputate premii romanesti pentru poezie in ultimii ani si daca v-ati pus problema felului in care suna cele mai apreciate poezii romanesti ai ultimilor ani, joi in club A o sa aveti raspunsul. Poeme semnate de Marius Ianus, Ovidiu Nimigean, Mircea Ivanescu, Liviu Ioan Stoiciu, Svetlana Carstean si multi altii vor fi citite pe masura ce invitatii vor reinterpreta pentru contrabas si voce muzicile acestei seri. De la lirica sociala, la poezia intimista, poezia intalnirii (a relationarilor), de la poezia instrainarilor la poemele revelatiei, selectia din aceasta saptamana de la editia 100 a poeticilor Cotidianului va rezerva multe surprize.
Poeticile cotidianului se apropie de implinirea a 4 ani de cand functioneaza saptamanal in spatiul din Club A. In 2005, la sfarsitul lunii mai se lansa formatul care includea improvizatii muzicale si colaborari intre artisti si scriitori. La cinci ani de la acele prime intalniri, Poeticile Cotidianului a trecut prin diferite formule de prezentrare a literaturii. De la intalnirea cu numarul , Andreas Aron si Irina Creanga au fost alaturi de poeticile cotidianului. Acum, dupa 100 de editii se intorc dintr-o cu totul alta postura decat cea de debutanti in interiorul unei trupe. In fiecare saptamana am descoperit cate o carte nou aparuta in lectura publica si am invitat un scriitor contemporan sa fie supus intrebarilor dumneavoastra si sa vorbeasca despre scrisul sau (si al celor care l-au influentat).
POEZIA TA IN CLUB A
In 2009, poeticile cotidianului isi asteapta publicul sa arate ce stie la intalnirile din club A. Incepand de saptamana viitoare, iscrieti-va joi in Club A, cu zece minute inainte de ora 18.00 a poeticilor cotidianului si puteti prezenta timp de cinci minute la Poeticile cotidianului, poemele dumneavoastra vorbite. SLAM sau POEZIE VORBITA, POEZIE TRADITIONALA sau EXPERIMENTE, POEZIA TA da piept cu publicul.
http://casadepoezie.wordpress.com/poeticile-cotidianului-2009/
http://poetica.rocultura.ro/

free webpage counters

2 comentarii la „Poeticile la EDITIA 100 in Club A, joi 7 mai de la ora 18.00”

  1. Club A… poezie vorbita sau nevorbita, traditionala sau nu, tare as vrea sa fiu in public! E insa distanta dintre litere prea mare. Ah, Club A al tineretii mele!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.