Poeticile cotidianului: Relational la prima editie din 2010 cu Marius Parlogea, Constanta, Poetici si Eminescu

Poeticile cotidianului: seria Relationala la prima editie din 2010 cu Marius Parlogea, Constanta, Poetici si Eminescu

poeticile cotidianului joi, 14 ianuarie de la ora 19.00 in club The Other Side (Str Brezoianu nr 4)

In al cincilea an de poeticile cotidianului suntem pregatiti pentru un format radical: poetici relationale.
Primii trei ani si jumatate ai evenimentului conceput pentru promovarea celor mai recente aparitii editoriale s-au desfasurat ca “literaturi in miscare”, formula prin care fiecare dintre autorii invitati au fost prezentati publicului si pusi in fata unor interviuri live. Din octombrie 2009, poeticile cotidianului au dezvolat “Republica poetica”, un eveniment in care accentul a fost pus pe lectura textelor proprii si ale autorilor cu efect formator pentru fiecare dintre invitati.

De pe 14 ianuarie 2010, Poeticile cotidianului imbogatesc formula initiala cu o propunere pe care o face publicului sau: poetica relationala.

De data aceasta invitatul principal este publicul asa ca va invitam sa aduceti cu dumneavoastra hartie si instrumente de scris pentru ca o sa ne distram citind cu notitze. Poeticile cotidianului se trasforma intr-un atelier de lectura coordonat de Razvan Tupa in club Other Side, in fiecare zi de joi, de la ora 19.00.

Fiecare dintre serile poeticilor cotidianului isi propune sa investigheze un element esential pentru expresia poetica de astazi. Vom continua sa avem invitati si vom lansa o noua formula de interviu, interviul incrucisat. (mai multe in curand)
In prima seara (editia 116) a noului format, ne asteptam sa il avem langa noi pe Marius Parlogea, care a debutat in poezie in 2006 publicand “Primul meu volum de poezie” la editura Pontica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.