Poezia pe ecrane sambata in Bucuresti

Poezia clasica si contemporana este citata pe ecranele de pe Magazinul Cocor intr-un proiect din cadrul evenimentului 1000 poets for change.
Cei care au cont facebook pot sa confirme aici Cei care nu au facebook, pot sa incerce pe Hyperliteratura, la pagina evenimentului de aici.
Sambata, Cocor Channel va transmite o selectie de citate din poeti romani clasici si contemporani prelucrate in tipografie cinetica pentru bucuresteni.
Traducerile anonime ale Psalmilor, versuri clasice ca si fragmente din poeti contemporani sunt citate pe ecranele din centrul Bucurestiului pentru un eveniment dedicat schimbarilor pe care le provoaca poezia.

Vino in fata magazinului Cocor cu o carte de poezie in mana si fii martorul acestei sarbatori de poezie.

Clipurile de poezie dureaza 5 minute si vor fi transmise la 20.00, 20.40 si 21.20 astfel ca toti cei care vor dori sa revada cuvintele in miscare vor avea aceasta ocazie.
Cristian Cotarcea a pus in miscare versurile, iar Ana Toma a oferit consiliere in probleme de grafica. Cocor Channel a oferit spatiul publicitar pentru poezie.
1000 Poets for Change este un eveniment care pe 24 septembrie programeaza evenimente de poezie in peste 90 de tari simultan. Poezie pe ecrane este unul dintre aceste evenimente ce fac o legatura poetica intre orase din toate colturile lumii.
mai multe detalii despre evenimentul international la http://www.bigbridge.org/100thousandpoetsforchange/?p=1378#comment-2969

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.