Valeriu Mircea Popa la POETICILE COTIDIANULUI in Club A joi la 18.00

Joi, 12 martie

de la ora 18.00

in Club A(str blănari nr 14)

poeticile cotidianului

Bijutierul si alte poeme care nu există

cu

Valeriu Mircea Popa

„Valeriu Mircea Popa e un evadat din bolgie” (Al Cistelecan), „depășirea falsei antinomii dintre corporalitate și spiritualitate” (Octavian Soviany).„Debutul oficial a fost un ciclu de poeme incluse în Caietul debutantilor, Ed. Albatros, l982. Aș începe însă prin a înlocui termenul „traseu poetic” prin acela de „traseu creativ”. Inițial m-am exprimat mai mult prin muzică. Am fost unul dintre primii „cantautori” din Țara Românească. Ei bine, eu am fost chiar primul posesor și utilizator al sitarului în România. Din acea frumoasă perioadă datează și primele „distincții” pe care le-am obținut, premii la primele două ediții ale Festivalului Pop al Arhitecturii (1969 si 1971).” (interviu realizat de Marian Drăghici)Cel mai recent volum de poezie semnat de Valeriu Mircea Popa a apărut la editura UNArte anul trecut. Volumul este ilustrat de Ion Atanasiu Delamare.Cu Valeriu Mircea Popa vom vorbi în Club A despre îndepărtarea de poezie și întoarcerea permanentă la scris, despre cărțile frumoase și traseele artelor paralele pe care poate să evolueze un creator.Alături de Valeriu Mircea Popa, au promis că vor fi în Club A Octavian Soviany, Nora Iuga și Ion Atanasiu Delamare.

O întâlnire prezentată de razvan tupa

Poeticile cotidianului se apropie de implinirea a 4 ani de cand functioneaza saptamanal in spatiul din Club A.In fiecare saptamana vom descoperi cate o carte nou aparuta in lectura publica si vom invita un scriitor contemporan sa fie supus intrebarilor dumneavoastra si sa vorbeasca despre scrisul sau (si al celor care l-au influentat).

microfon deschis

POEZIA TA IN CLUB A – O data cu implinirea de trei ani de poeticile cotidianului intalnirile din club A isi asteapta publicul sa arate ce stie. Inscrieti-va joi in Club A, cu zece minute inainte de ora 18.00 a poeticilor cotidianului si puteti prezenta timp de cinci minute la Poeticile cotidianului, poemele dumneavoastra vorbite. SLAM sau POEZIE VORBITA, POEZIE TRADITIONALA sau EXPERIMENTE, POEZIA TA da piept cu publicul.TE TZINE?

http://casadepoezie.wordpress.com/poeticile-cotidianului-2009/

http://poetica.rocultura.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.