Razboiul de poezie 1

statul roman nu sunt numai institutiile asa cum ati putea crede. statul roman este fiecare dintre noi. pentru ca asa cum ati sesizat probabil cum ajunge cineva la putere cum devin „ei”. si nu doar pentru cei ramasi in lumea de zi cu zi ci si pentru cei care sunt la putere totul se schimba. ii auzi vorbind altfel, purtandu-se altfel.

Candva, dupa ce lumea romantica a facut arsice iluziile tipografiei, politica a descoperit ca nu mai are nevoie de carti ca sa isi fundamenteze puterea. Nici de teorii nici de judecati politice. Presa era sufucienta. nici acum, nu ne-am facut bine.

poezia poate sa inceapa oricand sa isi recupereze nu dreptul de autor ci constiinta cuvintelor folosite. Daca macar poetii ar avea responsabilitatea lucrurilor pe care le scriu/spun/ afirma, atunci poate nu am fi victimele palavragelii la nesfarsit cu procese si dezvaluiri doar pentru uzul media.

1. locuiti-va orasele. orasul tau ar trebui sa fie al tau. nu esti un ocupant si nici un turist> esti locuitor. tot ceea ce se intampla la tine in oras este din cauza si datorita tie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.