Bursa de poezie 2

Bursa de poezie este doar un mod de a judeca literatura dupa ceea ce se intampla cu textele. incurajam expunerea, nu numai literatura.
(reactii, editari, promovari)
In locul unei istorii a literaturii, propunem o critica activa si permeabila, o constiinta permanent vie, care isi corecteaza propriile ei erori de perceptie, prezenta, care ea insasi negociaza cotele in literatura si isi negociaza si propriile sisteme de accesare a literaturii

volum original: 5-500 p
cronica/recenzie: 1-20 p
reeditare: 2-100 p
antologie: 5-60 p
mentionare in carti de specialitate: 2-75 p
premiu: 3-70p
lectura publica 1-50 p
publicare in revista literara 2-25p
publicare online 1-30 p
interviu: 1-5 p
atelier/tabara creatie: 2-5p
bursa creatie: 1-25 p
traducere: 1-5 p

Bursa de poezie nu este un clasament
Autorii, evenimentele, premiile, sunt listati in ordine alfabetica, si in fiecare luna au un procent de crestere sau scadere a cotei lor. Punctajele stabilesc, in schimb, cota de referinta pentru fiecare autor, iar procentele lunare, cresterea sau descresterea autoritatii, relevantei respectivului autor, premiu, eveniment.
punctajul se calculeaza conform negocierii intre membrii bursei chiar si atunci cand este vorba despre autori care nu sunt membrii.
Baza negocierii sunt principiile valorii unui act poetic pe conform unei argumentari pe care fiecare participant la negociere trebuie sa o poata sustine.
cotele sunt anuntate in fiecare luna.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.