Cosmina Morosan, joi, 12 februarie la Poeticile Cotidianului in Club A

Joi 12 februarie

de la ora 18.00

În Club A

(str blănari nr 14)

Poeticile cotidianului

“AgeSexLocation PLS” numai poezie

Cu

Cosmina Morosan

Cosmina Moroşan s-a născut pe 31.oct.1989 şi e elevă la C.N. Dragoş Vodă, Câmpulung Moldovenesc. A debutat cu „AgeSexLocationPLS” în 2006, ed.Vinea , în urma programului de Creative Writing, Râşca. Ar dori să studieze istoria artei si literatura comparată.

Lecturi şi alţi demoni – poezia de (auto)cotrol si inter(n)ceptare

„Citind, am avut o singură întrebare. E vorba de două rânduri : “îmi fixează o alice în inimă/ care mă dă de gol.” Cum trebuie citit aici Alice sau alice?

La această întrebare va răspunde probabil continuarea acestui volum/ sau absenţa ei.M-aş bucura însă ca răspunsul/ care va fi dat, oricum vor sta lucrurile, peste ceva timp- să fie Alice.”

(Mihai Iovănel despre AgeSexLocation pls)

„Carte a unei turbulenie cumintenii, a unei singuratati funciare in epoca in care fiintele umane nu mai comunica direct, ci doar prin intermediul masinilor de ei construite, volumul acesta are o perfectiune formala si o vibratie interioara demne de invidiat.”

(Constantin Abăluţă despre AgeSexLocation pls)

Joi, Cosmina aduce in Club A si lecturi din Lautréamont, Paul Celan, Gellu Naum, Michel Houllebecq.

O intalnire prezentata de razvan tupa

Poeticile cotidianului se apropie de implinirea a 4 ani de cand functioneaza saptamanal in spatiul din Club A.In fiecare saptamana vom descoperi cate o carte nou aparuta in lectura publica si vom invita un scriitor contemporan sa fie supus intrebarilor dumneavoastra si sa vorbeasca despre scrisul sau (si al celor care l-au influentat).

microfon deschis POEZIA TA IN CLUB A – O data cu implinirea de trei ani de poeticile cotidianului intalnirile din club a isi asteapta publicul sa arate ce stie. Inscrieti-va joi, cu zece minute inainte de ora 18.00 a poeticilor cotidianului si puteti prezenta timp de cinci minute la Poeticile cotidianului, poemele dumneavoastra vorbite. SLAM sau POEZIE VORBITA, POEZIE TRADITIONALA sau EXPERIMENTE, POEZIA TA da piept cu publicul.

TE TZINE?

http://poetica.rocultura.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.