Vino cu textele tale la Atelierelationale la Dalles sambata de la 17.00

Libraria Dalles, BoomLIT.com și Bookiseala.ro

organizează sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 17.00 la Cafeneaua Dalles

(Bd.Nicolae Balcescu nr 18, Bucureşti )
a noua sesiune de altelierelaţionale

Boomlit oral!

cu

ediţie dedicată performării textelor

atelierelationale

Sâmbătă, atelierele organizate la Cafeneaua Dalles sunt dedicate felului în care pot fi prezentate astăzi textele citite. De la ora 17.00 sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să prezinte publicului din ateliere textele preferate (producţie proprie sau nu).

Ca de obicei, la Atelierelaţionale veţi putea vedea înregistrări video cu poezie, de data aceasta vom adăuga reprezentări exclusive vizuale, sunetul fiind rezervat la această ediţie prezentării live. Un eveniment prezentat de Razvan Tupa.

Bursa de poezie şi microfonul deschis

Este o ediţie la care lansăm noile caiete de poezie concepute pentru luna noiembrie. În această variant relaţională sunt incluse 10 repere pentru poezia relaţională, în variant română-engleză. În plus este o ediţie dedicată invitaţiei de a performa în faţa publicului de la Dalles poemele proprii sau cele care vă plac. La această ediţie vom relua bursa de poezie, iar publicul este invitat să aducă texte şi să facă propuneri de poeţi pe care ar plăti să îi vadă. De asemenea, vom continua dezbaterile privind antologia de poezie pentru sms şi veţi afla care sunt noile proiecte pe care atelierele le vor lansa luna viitoare.

Veniţi cu 5 minute înainte de începutul evenimentului şi va puteţi înscrie pentru 5 minute în care microfonul este al dumneavoastră. 5 minute în care puteţi să îi faceţi pe ceilalţi să înţeleagă poezia voastră.

contact: Răzvan Ţupa | 0724124722 | razvan_tupa@yahoo.com

mai multe detalii în pagina dedicată evenimentului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.