CDPL FEST – Festival de literatura in Club A

Club A și Casa de pariuri literare organizează a treia editie a CDPL FEST, festival ce continuă ideea Târgului Alternativ de Carte, „un spaţiu distinct, cu evenimente inedite şi originale în mediul editorial românesc (cinema literar şi standuri de autor)” dupa cum este descris de organizatori.
CDPL FEST 3 este programat vineri, 14 septembrie, cu urmatorii invitati: Elena Vlădăreanu, Nicolae Prelipceanu, Constantin Acosmei, Dan Mihuț, care au promis lecturi și standuri de autor. Un stand special ii este dedicat lui Daniel D. Marin, un altul revistei Observator cultural și unul editurii invitate a ediției, Herg Benet.
„CDPL încurajează și respectă partenerii editoriali, din această ediție a FEST-ului” se arata in anuntul oficial al evenimentului astfel ca organizatorii aniverseaza edituri concurente în spiritul fair-play-ului și al conturării unei piețe competitive. În septembrie 2012, Herg Benet va împini 2 ani de existență, pe 15 septembrie urmând să-și deschidă și prima librărie. Programul Herg Benet va include la CDPL FEST:

lectură Marius Iulian Stancu, cu preview din noul volum de poezii, „electric & more”
lectură Cristina Nemerovschi, din „Pervertirea”
lectură Cosmin Perța, din „Teofil și Câinele de lemn”
o lansare de carte, la volumul de debut al Ralucăi Șandor Gorcea – „Când ești obosit vrei acasă”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.