petrecere de poezie@ poeticile cotidianului 135 joi in EXPIRATclub

Dupa 5 ani de poetici ale cotidianului te invit sa transformam intalnirile de poezie de joi in poetici relationale cu o
petrecere
joi, 20 mai, de la ora 22.00 in club Other Side/Expirat poezia e mixata cu muzici de DJ Bully iar tu ai ocazia sa
performezi poemele preferate
vino cu poezie de acasa
a ta sau a altora care iti plac
si
dam drumul petrecerii
concursuri, mixuri, performance-uri
editia 135 a poeticilor cotidianului pune in practica un concept relational:
poetic este petrecere

POETRY PARTY – petrecerea de 5 ani de poetici este petrecerea ta. asa ca ia cu tine poemele preferate, pe 20 mai, joi seara in other side de la 22.00 si fii gata pentru mix-uri poezie si muzici, concursuri de performance si citiri de poezii.

Primii patru ani si jumatate ai evenimentului conceput pentru promovarea celor mai recente aparitii editoriale s-au desfasurat ca “literaturi in miscare”, formula prin care fiecare dintre autorii invitati au fost prezentati publicului si pusi in fata unor interviuri live. Din octombrie 2009, poeticile cotidianului au dezvolat “Republica poetica”, un eveniment in care accentul a fost pus pe lectura textelor proprii si ale autorilor cu efect formator pentru fiecare dintre invitati.

De pe 14 ianuarie 2010, Poeticile cotidianului imbogatesc formula initiala cu o propunere pe care o face publicului sau: poetica relationala.

In acest sezon invitatul principal este publicul asa ca va invitam sa aduceti cu dumneavoastra hartie si instrumente de scris pentru ca o sa ne distram citind cu notitze. Poeticile cotidianului se trasforma intr-un atelier de lectura coordonat de Razvan Tupa in club Other Side, in fiecare zi de joi, de la ora 19.00.


Fiecare dintre serile poeticilor cotidianului isi propune sa investigheze un element esential pentru expresia poetica de astazi. Vom continua bursa de poezie şi, dacă vă înscrieţi cu 10 minute înainte de începerea evenimentului aveţi publicul pentru poezia voastră timp de 5 minute de microfon deschis. Daca publicul cere mai mult de la voi, continuaţi.

Un eveniment sprijinit de fdl

http://casadepoezie.wordpress.com/poeticile-cotidianului-2010/

English

http://poeticsofthequotidian.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.