Se pregateste Slam Poetry Bucharest

Slam Poetry Bucharest! Open Slam! Se intampla, in sfarsit si in Romania !!! exclama organizatorii care pregatesc evenimentul pentru 27 septembrie, ora 20,00. Locul ales este La Blue Lagoon la JCC pe Popa Soare nr. 18. Intrarea este libera dar locurile sunt limitate. Pentru inscrieri in competitie si rezervari de loc in public: slampoetrybucharest@yahoo.ro.

Slampoetry e un performing show in care 8-10 poeti isi recita una/doua poezii in fata unei audiente. Uneori sunt acompaniati de sunete, acustica, muzica live sau mici montaje kino. E un fenomen foarte raspandit in occident, similar avangardismului interbelic. Exista 2 tipuri: open slam – participa cine vrea si concurs cu note. De obicei performeaza poeti mai tineri, non-conformisti, avangardisti.

Pentru a te inscrie ca performer (si sa dai un sens nou cuvantului in limba romana) la Slam Poetry Bucharest trimite poeziile tale intre pana pe 20.09. 2012 pentru selectie, la adresa slampoetrybucharest@yahoo.ro.

Daca nu tu, poate ai prieteni care vor ! Nu ezita sa ii contactezi pe organizatori pentru informatii suplimentare la 0726.626.216.  Din echipa proiectului fac parte Alice Klein – Project Manager, Andra Glavan – Assistant Project Manager, Manuela Borza –  Artistic Designer, Adrian Gueron – Organizator si Eyal Shoham –Organizator

3 comentarii la „Se pregateste Slam Poetry Bucharest”

 1. Buna dimineata domnilor organizatori,

  Am dorinta de a participa cu poeziile mele insa exista doar un pic defect, nu le pot recita. in atatia ani am incercat sa-mi invat o poezie si nu am reusit. Toate poeziile mele le veti gasi pe facebook.com/dragusin cristian/notitele mele/. S-au dati cautare la aceste titluri de poezii:
  -Egoistu si porcul
  -Stranutul tau de flori
  -Cheile nu se potrivesc intre ele
  -Fi tu omul pacii
  -M-am pus in rugaciune
  -Cartea plina de saruturi
  -In Lumina Lui Sfanta se vede totul
  -Am inceput sa plang dupa dragostea Lui
  -De ziua Ta-Isus
  -Crucile necunoscute
  -Te bucuri-Tu pamant?
  -O vreme de har, o vreme de pace
  -Cei ce au venit la mine
  -Glasul lumii, glasul Harului
  -Efemerul si Mantuitorul
  -L-am rastignit pe cruce
  -Tanjesc
  -amurgul binecuvantarilor
  -Farul meu, Lumina de pe cruce
  -Ochi de chihlimbar
  -Talpi de femeie
  -Visul lui „Bucur”-esti.

  Vreau sa subliniez ca inca nu sunt gata, in sensul al corecturii si a punerii in pagina, la ritm, si sunetul poeziei (cum ar trebui sa se auda in recitarea ei de catre o anumita persoana).
  Daca se poate participa doar sa dau aceste poezii juriului, iar lor sa-le li se acorde o nota. As fi foarte incantat.
  Imi surade si imi place sa aud ca in sfarsit se organizeaza si in Bucuresti un astfel de eveniment.

  Va multumesc pentru sprijinul pe care o sa-mi-l acordati, si sansa de a fi citite prin selectarea lor de catre dumneavoastra ca juriu organizator, cat as multumi si celui care are ar avea indrazneala sa le citeasca in fata publicului.
  Mentionez inca odata ca nu am reusita sa le citesc in public, cu toate ca m-am straduit sa recit una.
  Cred ca este pentru prima oara cand intalniti un astfel de persoana cu defect poetic.

  Sper sa reusiti sa gasiti una care sa placa publicului.

  Va multumesc inca odata,
  Cristian Dragusin

 2. Va multumesc pentru reactie, dar acesta este numai un anunt. Organizatorii au dat datele de contact in textul de mai sus si va invit sa le folositi, cu toate ca, din cate inteleg, sunteti chiar la data limita pe care au mentionat-o ei.
  succes.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.