Un tanar poet si fizician incearca sa isi salveze sanatatea cu poezia

Daniel D. Marin este cercetător asistent la Institutul de Fizică de la Măgurele şi poet. Este şi bolnav, dar îşi strigă în van imposibilitatea de a se trata, pentru că nu are bani. Ca să strângă cei 50.000 de euro de care are nevoie, nedorind să rămână dator, încearcă să îşi valorifice cărţile pe care le-a publicat. Citiţi povestea lui, scrisă chiar de el, şi acţionaţi după cum vă dictează conştiinţa.

Am probleme de sănătate. Cea mai gravă dintre ele mi-a pricinuit deja câteva neajunsuri de-a lungul vieţii: o operaţie la piciorul stâng la numai 10 ani, o alta la 22, probleme cu mersul, amorţirea membrelor inferioare, dureri de spate şi alte complicaţii în ultimii ani, mai ales în prezent. Pentru a preveni complicaţiile ulterioare (inclusiv paralizia totală a membrelor inferioare şi agravarea stării de funcţionare a unor organe interne, în special colonul şi rinichii), mi s-a recomandat consultarea unor medici din străinătate şi o operaţie pe coloană (leziuni malformative multiple), tot în străinătate. Costul acestei operaţii este de 50.000 de euro. Operaţia este foarte complicată.

Îşi vinde cărţile pe internet
Aşadar, m-am hotărât să strâng bani pentru sănătatea mea! Pentru a mă ajuta, vă rog să achiziţionaţi oricare din cărţile mele de poezie – ediţie PDF –, la preţurile de mai jos: „L-am luat deoparte şi i-am spus” (Ed. Brumar, 2009; cartea a câştigat Premiul „Marin Mincu” în 2010 şi nu se mai găseşte pe piaţă din 2011) – 15 lei; „Aşa cum a fost” (Ed. Vinea, 2008; cartea încă se mai găseşte în unele librării, precum şi la târgurile de carte – la standul editurii) – 15 lei; „Oră de vârf” (Ed. Geea, 2003; cartea a câştigat Premiul pentru poezie la Festivalul Naţional „Duiliu Zamfirescu”, în 2003, şi a fost nominalizată la Premiul Naţional de Poezie „Mihai Eminescu” – Opera Prima, în 2004; nu se mai găseşte pe piaţă din 2004) – 25 lei.

Unde şi cum le puteţi procura/ajuta
Puteţi comanda oricare dintre aceste cărţi şi o veţi primi în format PDF de îndată ce viraţi suma respectivă în contul RO 93 RNCB 0092058263020002 şi îmi cereţi cartea pe le_i_nad_arin@yahoo.com. Puteţi comanda, de asemenea, două dintre cărţile de mai sus sau chiar trei, adică tot ce am publicat până acum. Dacă doriţi să contribuiţi cu o sumă mai mare de 75 lei, pe lângă aceste trei cărţi veţi primi următoarea mea carte, cu autograf, de îndată ce va apărea (nu pot să promit o dată, pentru că încă nu am scris-o). Pentru cei care nu doresc să transfere bani prin bancă, se pot găsi alte modalităţi (mai ales dacă se află în Bucureşti). Din străinătate, probabil că cel mai simplu e prin Western Union.

„Pentru a preveni complicaţiile ulterioare (inclusiv paralizia totală a membrelor inferioare şi agravarea stării de funcţionare a unor organe interne, în special colonul şi rinichii), mi s-a recomandat o operaţie pe coloană.” – Daniel D. Marin
din Ziarul Ring

Un gând despre „Un tanar poet si fizician incearca sa isi salveze sanatatea cu poezia”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.