Vorbim despre poezie la Studentfest-ul timisorean

Organizatorii editiei 2011 a Studentfest din Timisoara au propus manifestari cu diferite profiluri grupate in jurul a cee ce reprezinta compromisul.
Vineri de la 18.00 o sa fiu la Carturestiul timisorean pentru o dezbatere despre ce inseamna lucrul acesta in poezie. Miruna Vlada, Aida Hancer, Ana Puscasu si Marius Aldea Stefan sunt anuntati si ei pentru aceasta discutie care deja a facut niste controverse dupa ce Andrei Ruse a preferat sa nu mai vina ca o reactie la comentariile aparute online.
Sambata lucrurile vor fi ceva mai aplicate la atelierul de poetici relationale care o sa se intample de la ora 14 la Casa Artelor. Propunerea mea merge spre un atelier in care participantii (si accesul va fi liber pentru toti cei interesati) vor avea ocazia sa identifice liniile de forta de care sunt interesati in poezia pe care o scriu sau o citesc.
La final vom lansa o noua harta a lecturii poeziei asa cum o contureaza preferintele celor care reusesc sa participe la atelierul de sambata cu tot cu repere romanesti si internationale.

Un gând despre „Vorbim despre poezie la Studentfest-ul timisorean”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.