Sorin Gherghut lanseaza Orice

sorin ghergutEditura Pandora M  anunta cu un comunicat de presa ca lansează o nouă colecţie, Cercul Poeţilor Apăruţi, coordonată de Svetlana Cârstean, manifestându-şi în acest fel convingerea că există un public important pentru cartea de poezie şi un interes crescut pentru acest gen literar.
Colecţia Cercul Poeţilor Apăruţi se deschide cu un volum extrem de aşteptat, Orice(uverturi&reziduuri), de Sorin Gherguţ. După o lungă absenţă de pe scena poeziei autohtone, apreciatul poet Sorin Gherguţ revine cu un volum care păstrează întreg caracterul ludic al instrumentarului său poetic, adus însă la zi printr-un proces încântător de maturizare stilistică şi tematică.
Volumul Orice(uverturi&reziduuri) va fi lansat joi, 10 februarie, ora 19.00, la Librăria Cărtureşti Verona. Vor vorbi cu acest prilej Mircea Cărtărescu, T.O. Bobe, Magda Mărculescu şi Svetlana Cârstean.

Un gând despre „Sorin Gherghut lanseaza Orice”

  1. Sorin Ghergutz a debutat la Piatra Neamt, la concursul national de debut in volum „Aurel Dumitrascu”. Ma bucur sa-l vad evoluind …!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.