Ce ai face ca poet rezident la atelierelationale

As vrea sa avem in fiecare luna un poet rezident la atelierele relationale. Cum pregatim programul atelierelor pentru luna decembrie trimite pe adresa razvan_tupa@yahoo.com propunerile tale (CE AI FACE IN POSTUL ASTA timp de o luna) si vii in echipa noastra pentru o luna intreaga.

Ce oferim:
– poetul rezident AR va beneficia de timp in care poate face orice vrea el la editiile atelierelor relationale din luna respectiva
– propunerile sale sunt promovate pe www.poetica.rocultura.ro si www.boomlit.com
– implicare in dezbaterile saptamanale de la spatiul in care sunt organizate atelierelationale.

Ce asteptam:
– un program personal al momentelor poetului AR conturat in linii generale pentru cele 4 intalniri dintr-o luna
– prezenta la editiile atelierelationalelor din luna in care este rezident
– capacitatea de a promova ce ti se pare mai important in poezie azi si mai putin persoane

Nota
acest anunt se adreseaza oricui este interesat de poezie, indiferent daca este un poet publicat sau nu. Totusi daca singura propunere este lectura creatiilor proprii merita sa stiti ca sansa sa fiti selectat sunt foarte mici. Daca acestei lecturi i se adauga proiectarea unor prezentari de poezie care nu va apartine putem sa discutam.

Asteptam de la cei interesati o scurta prezentare (aproximativ 3500 semne) si o schita cu propuneri pentru momentele pe care va vedeti asigurandu-le in ateliere (10-15 min pentru un moment personal, cel mult 3 serii intr-o intalnire de atelierelationale)

Nu exista un juriu, selectarea propunerilor se va face public pe www.poetica.rocultura.ro si pa www.boomlit.com ca si la atelierelationale.

Asteptam propunerile voastre pana pe 30 noiembrie la adresa de mail razvan_tupa@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.