Corpuri roman3sti. editia vorbita. sesiunea Blecher

miercuri de la 18.30 la Institutul Blecher de la Uniunea Scriitorilor (Calea Victoriei, nr 115) se intampla din nou editia vorbita a Corpurilor roman3sti.
O editie speciala, scurtata din nou la 30 minute doar pentru sesiunea Blecher. Cum in ultima vreme prietenii zic ca gesturile mele sunt inutile si neavenite nu o sa ma supar daca va gasiti altceva de facut. Cu toate ca e o editie singulara a corpurilor roman3sti pe care nici nu mai aveti cum sa o gasiti la fel vreodata, inutilul si neavenitul va doreste o miercuri frumoasa. corpurile va vor astepta de la 18.30 la USR sus.corpuri roman3sti. editia vorbita. sesiunea Blecher

Joi poeticile cotidianului prezinta si pun in discutie cea mai recenta antologie dedicata fenomenului care s-a numit generatia 2000. „Poezia anti-utopica. o antologie a generatiei 2000” realizata de Daniel D Marin a trezit deja controverse. La poetici aveti ocazia sa o vedeti in carne si oase cu tot cu o parte dintre poetii antologati alaturi de antologator joi, de la 19.00 in Other Side.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.